Marknadsför ditt företag - Med logotyp, hemsida och webbstrategi!

Argonova Systems är en webb- och reklambyrå i Borås, och vi har inom vårt verksamhetsområde en stor kundkrets. På den här sidan tar vi upp faktorer som kan vara till nytta inom området branding/marknadsföring.

Logotyp / Grafisk profil

En logotyp är ett varumärke och en tillgång för företaget. Den ska förmedla vad du och din produkt står för och då finns det några aspekter som är viktiga. Vad gäller utformning bör den vara visuellt tilltalande, säljande men samtidigt förtroendeingivande, den måste vara funktionell och användbar när det gäller tryck i olika färger, storlekar och material och hålla marknadsföringsmässigt i varierande sammanhang. Att inte ha för bråttom utan tänka till vad gäller den grafiska profilen är viktigt. Om den inte fungerar skapar det merkostnader vad gäller byte eftersom allt från visitkort och skyltar till webbdesign måste göras om. Tänk enkelhet, kvalitet, förtroendeingivande och stilmässigt ganska ren. Tänk professionell funktionalitet från början för att underlätta kommunikationen med kunder och för att skapa rätt approach och intryck. Du vill skapa något som kan generera pengar och som kunder kommer ihåg.

Hemsida & Webbdesign och Webbstrategi

Webbdesign och hemsida – Ett modernt företag utan hemsida är som ett företag utan telefon. Hemsidan har en central roll i verksamheten. Det innebär att designen är viktig och att använda en mall för hemsidor kan göra sidan ganska intetsägande. Vi rekommenderar därför att du skapar en unik hemsida där webbdesignen utgår från logotypen. Det kan bli något dyrare men med rätt designer och leverantör kan du få en bra sida för ett acceptabelt pris. Vad som är viktigt att tänka på är att sidan måste vara levande och uppdateras med jämna mellanrum, därför bör din sida vara enkel att använda för revideringar, uppdateringar och publiceringar. Du tappar snart besökare om ingenting händer på sidan så håll den levande!

Framgångsrik Webbstrategi – Det är inte alltid lätt att bli framgångsrik på internet! Många har en övertro på sin förmåga att lyckas. För att lyckas måste du precis som inom andra områden nå ut till kunder och skapa ett behov. Det krävs en hel del för att möjliggöra det och det handlar inte alltid om annonser och kampanjer. Det vi talar om är sökmotoroptimering och det är en god investering för att synas på nätet. Vad behövs då för att lyckas på internet?

  • Insatser för att sidan ska få besökare
  • En tilltalande webbdesign
  • Kanaler för kontakt mellan dig och besökaren. En enkel metod är att ha ett kontaktformulär på hemsidan där besökaren skriver i namn och nummer och en knapp att klicka på för att skicka. Detta blir vanligare och vanligare eftersom det bevisligen fungerar.

Det vi nämnt ovan är några råd som vi kan erbjuda dig och som du bör överväga när det gäller din hemsida och din logotyp.

Avslutningsvis vill vi presentera vad vi erbjuder dig:

Argonova systems är en reklam-/webbyrå i Borås och dessa tjänster är vi experter på. Eftersom vi är helhetsleverantörer inom Design, Marknadsföring och Webbproduktion så kan vi skräddarsy olika lösningar till ett kostnadseffektivt pris. Vårt mål är framgångsrika internetanvändande kunder.